söndag 24 januari 2010

har jag nämnt att

självaste Herr Självförakt har kommit på besök... jobbig jävel om ni frågar mig... kritiserar och håller på.....
Vill ni veta en hemlighet - han och jag är inte bästisar precis....

3 kommentarer:

Cockie sa...

usch och fy en sån jävla typ. Be han fara åt helvete vetja!! Vad har han hos dig att göra? Han gick nog fel!
Så på dig så får vi hoppas att han är borta i morgon.

Cornelia sa...

Hej hej,
Då är vecka 3 av Rivstart 2010 ett minne blott och vi blickar framåt mot vecka nummer 4.
Jag saknar ditt resultat från vecka 2 och vecka 3. Kanske har du glömt att meddela, kanske har det inte gått så bra och du känner inte för att meddela eller kanske har du meddelat och jag har missat det?! Oavsett orsak tar jag gärna emot ett mail eller meddelande så jag vet att du fortfarande vill fortsätta. Du kanske gör en omstart? Det har vi ett par som gjort.
Vecka 3 har varit en mellanvecka för många av oss. Flera har stått still eller gått upp, ja sedan finns det ju såklart de som har lyckats kanonbra och rasat några kilon också.
Variationen är stor men det viktigaste är ju ändå att vi gör detta tillsammans. En vecka är ingen vecka, vi har fortfarande chansen att ta tag i situationen och räta upp den om vi är på fel spår.
Själv tar jag en vecka i taget nu. Försöker bara fokusera fram till nästa vägningsdag för att inte spåra ur. Det har varit nära ett par gånger de senaste dagarna och då kan det vara svårt att behålla fokus om man har siktet inställt för långt bort.
Ha nu en fin och bra vecka. Hör av dig till mig med resultat eller bara ett livstecken på bloggen: www.mia-caramia.blogspot.com eller mailen: caramiamia@gmail.com
Kram och pepp
Cornelia

S sa...

Men du. Det är dags att vräka den typen! Bort med honom bara.
(för det är ju en HAN, det är ju självklart! *s*)

Du är bra gums, tvivla inte på det! :)
Kramen