onsdag 2 september 2009

Vad säger ni?

För eller emot?

5 kommentarer:

Stina sa...

Ingen aning. Blir lätt matt på hysterin däremot...

Peter sa...

Tja jag lyssnar nog på svenska expertisen. Att ta ett vaccin har aldrig skadat förut och kommer inte göra det nu heller. Eftersom de flesta som drabbas svårt är yngre så är det inte som en vanlig influensa. Jag tänkte först inte ta det men har ändrat mig nu. Som en solidarisk handling mot mina medmänniskor som kan drabbas( även jag förståss).

Jo det ska bli spännande att springa varvet. Vi får väl byta startnummer sedan och se om vi kan se varandra.
Ha det gott.

Lotta sa...

Hm... Jag vet inte riktigt vad jag ska tro om den här influensan. Tidningarna pumpar ut, i mina ögon, rena skräckpropagandan och skrämmer folk från vettet åt höger och vänster. Så vitt jag vet har jag två bekanta som drabbats av svininfluensan, den ena nyss fyllda 40 och den andra nyss fyllda 25. Båda två har legat däckade men är nu på benen igen. Att det skulle drabba enbart unga fullt friska människor är inte hela sanningen. Det kan det omöjligt vara.
Eftersom jag jobbar inom sjukvården har jag "fått "influensavaccinet minst ett par ggr. Första gången blev jag riktigt sjuk av viruset, de följande åren lyckades jag lura mig undan från vaccinet. Men på min nuvarande avdelning har jag nog inget val, jag är mer eller mindre tvungen att ta vaccinet. Men att sköta om sig själv gör nig inte saken sämre, snarare tvärtom.

Suzan sa...

Ja varför inte? =)

Cornelias Cottage sa...

Det där Kolloidalt sivler verkar vara rena humbuget i alla fall, se http://www.slv.se/sv/Fragor--svar/Fragor-och-svar/Kosttillskott/Vad-ar-kolloidalt-silver/

jag tror att jag ska vaccinera mig. Inte roligt att bli däckad själv med alla mina djur att ta hand om ...