tisdag 20 april 2010

har varit på kurs hela helgen

och dragit på mig träningsvärk ! men det känns bättre idag så jag kan inte skylla på något förutom att bara snöra på sig skorna och bege mig ut på en löprunda !

Solen skiner men jag vill ha värme också . Jag nöjer mig inte längre med lite solsken. Vart är den dära 20 gradiga värmen som kan komma i april månad ? Och på en vecka har det fullkomligt exploderat i skogen - vitsipporna är på GÅNG ! Det betyder bara en sak för mig att mitt 40 :de år är snart slut och jag börjar på mitt 41:e levnadsår ! Jippie - ser framemot mera krämpor, gråa hår och rynkor !!! Men en sak är säker jag kan springa 1.5 mil utan att knorra (bara PIONröd och spagettiben) det ni - det är jag stolt över ! Att jag på mitt 40: e år tog tag i eländet och rör på fläsket det är jag mäkta stolt över !

Vad är ni stolta över ?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag älskar träningsvärk för då vet man att man gjort något för kroppen.

Du ska vara stolt över dig för jag känner inte många 40åringa som kan springa 1,5mil. Jag jobbar på det och hoppas kunna göra det inom några år. (skyndar långsamt)

Du har nog rätt att det var en massa vatten som jag samlat på mig. Man kan inte låta bli att bli lite fascineras över hur mycket kollisar påverkar ens kropp.

GI är ingen bantningsmetod utan en livstil och kommer alltid vara det för mig.

S sa...

Du är förbannat duktig!