tisdag 11 januari 2011

Slutfuskat tills vidare


Gick ute med hunden, blåsten tog tag om mina kinder och lät mina tankar vandra iväg. Och kom till slutsatsen att jag har närmare 30 kg övervikt. Min dotter väger runt 30 kg . Jag orkar knappt att släppa runt henne för en längre stund. (Har bevisats när hon har somnat på soffan - nuförtiden väcker jag henne....) Det var för mig lite skrämmande tanke - jag släpar runt på närmare 30 kg - Inte konstigt att jag har ont i ländryggen.. Skärpning från och med nu !

Dagens frukost:

Rostmacka (grovt bröd) m. skinka kaffelatte

Mellanmål : Banan

Lunch : vitpaprika/selleri/halloumi + sallad/morötter

4 kommentarer:

Lotta sa...

Samma här, 30kg övervikt. Jag tänker inte skriva ut vad jag väger, men för fan vad mycket det är! Nu får det vara nog va? Kram!

Anonym sa...

Den lunchen lät kanonsmarrig

Stina sa...

Jag är helt övertygad om att du kommer att fixa det!
Kram

Cornelia Tonéri sa...

Hej kära Rivstartsdeltagare,
Jag skriver för att jag saknar ditt resultat för vecka 2 i Rivstarten, skulle vara kanon om du kunde meddela det. Har jag missat det ber jag om ursäkt, det är ju lite mail att ta hand om så ett eller annat kan slinka fel. Hoppas du förstår.
Skulle det vara så att du av en eller annan anledning inte längre vill delta i Rivstarten kan du väl bara höra av dig och meddela det så jag inte tjatar ihjäl dig med meddelanden.
Vill du kika hur det har gått för de andra så kan du titta in här: http://corneliatoneri.blogspot.com/2011/01/rivstart-2011-resultat-vecka-2.html

Stor kram och massor med pepp