torsdag 23 april 2009

idag vila

jag har inte ansträngt mig idag. gått liksom vanlig takt inget flås och ett jävla flaxande med armarna utan sakta mak. läste ju att kroppen behöver återhämtning också. men stegräknaren visar just nu iallafall 13387 steg. men 13387 låååångsamma och litemerhinnalyssnapåfågelsångensteg. och låt oss säga det behövdes. för imorgon då ska armarna flaxas hejvilt och den gamla pumpen få bekänna färg ...

en kort analys av veckan - jag måste planera mina middagar - dem har blivit så knepiga och äckliga framför allt. Så skärpning Nina !!! annars himla nöjd! kanske mer än nöjd..
nu ut med hunden ! Gonatt på er !

3 kommentarer:

Finessan sa...

Planering är a och o. Det är lätt att det blir något inte så bra när hungern sätter till och inget finns hemma. Eller att det blir en skitmiddag. Jävligt GI, men jävligt tråkig.

Wildros sa...

Ja jag har också enorma problem med själva planeringen, det är helt hopplöst. Jag skulle vilja ha en kock i bland som fixade allt åt mig:-)
Men det är väl bara att sträva på, du fixar det!

Eva sa...

Om jag får berätta att jag har precis samma problem och försöker så gott jag kan tipsa om middagsförslag och planeringar på den ena av mina bloggar. Ni kommer dit via Kocken Tar Time-Out. Jag tar gärna 'uppdrag' i den mån att DU berättar hur din dag ser ut och vad du skulle önska att din middag bestod av - då kan jag lägga en tredagarsplan som du upprepar två g/vecka med en dag över till fest eller rest!
mejla gärna frågan först så svarar jag på bloggen
hälsningar Eva
evaorn@hotmail.com