onsdag 22 april 2009

Ops


Fläsket på gång. (I sina fula gamla skor som ligger i sopptunnan)

Mina nya fina gåskor (fjantigt det låter)

Nu är det kokta fläsket stekt eller vad säger man ? Jag gav mig ut på en löparrunda imorse. Ni tjejor har inpirerat mig så till den milda grad att jag snörde på mig (gamla fula) skor och begav mig ut; 51 minuter senare jag gick också ibland...; tomatröd och andan glömde jag någonstans på vägen men jösses vilken energi jag hade efteråt..endorfinerna sprutade från alla håll och kanter. Man var på gång flera timmar efter det.

Idag blev det äntligen av att köpa gåskor . Hittade ett par på rea 250 :- adidas i goretex himla bra att hålla sig torr om fossingarna när man är ute med hunden..men så hände något som jag inte hade räknat med jag råkade få med mig ett NYA fina joggingskor. dem var lite dyrare....men får tänka att det första paret var ju så himla billiga att det jämnar ut sig.
Jag är så himla glad över mina nya skor att jag har lust att sova med dem . Undrar bara vad maken skulle säga. Jag är så oromantisk brukar sova med pyjamas och hela kitet + tänk er mina nya skor också på det ..
Jag är så sugen att springa tjejmilen - bara för att peppa mig själv att träna.... men vi får se, anmälingstiden går visst ut 30 juni.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Kanon! Va härligt med nya skor. Det sporrar. Bra jobbat idag. Var stolt över dig sjäv.

Finessan sa...

Bravo! Verkligen kanoners. Med dina nya skor kommer tjejmilen gå som en dans. :)

Anonym sa...

Jippie! Bra jobbat! Nya skor är bra... för övrigt ska man undvika att köpa sportskor på rea, de rear oftast ut de som är över ett år gamla och börjar stelna i sulan. Det är inte så bra. Därför bör man inte ha sina träningsskor mer än 3 år, vad jag har hört.. man kan skada knäna. Det brukar finnas en lapp i skon när de är gjorda. Ska man gå med dem är det nog inte så farligt, sämre med löparskor.

Iallafall har du varit grymt duktig!

Tjock - Chic sa...

Härligt när man är igång igen! Tjemilen är väl ett bra mål! Är skorna sköna?

Chrissan sa...

Kul med nya skor och vilken runda du gjorde! Kanonser!

Stina sa...

Men duktiga söta bästa du, vad grym du är! :)

Vi kanske ska ses en helg i Sthlm?
(och inte vilken helg som helst... *s*)
kram

GI-Malin sa...

Bra där! Och du har rätt "tänk" m shoppingen märker jag. Nu vill jag också ha gåskor! Mina är nog inte riktiga gåskor när jag tänker efter...

http://viktenochjag.blogspot.com/2009/04/inkop.html

/Malin

Anonym sa...

Visst är det roligt. känns ju super efteråt.Kämpa på.