måndag 16 augusti 2010

måndag vecka 33

Det verkar som det är 129 dagar fram till jul. Det innebär att jag har 129 dagar på mig att komma i livs form . För nu mina damer und herren ; detta kan inte fortgå. Frossande , gnällande och uppgivenheten . Det är numer ett avslutat kapitel. Här ser vi möjligheter istället.
Jag har ätit ägg och bacon till frukost med massa grönsaker och ja jag vägde mig innan och vågen visade härliga 86.2 kg. (Är 165 cm kort)Lägg det på minnet för det kommer aldrig aldrig aldrig att vägas så mycket igen. Vägde lika mycket som höggravid med gutten och det var typ för 9 år sedan....
Mycket tunga bekännelser på en gång och min officiella vägdag blir söndagar - bara för att jag kan...
Nu eller aldrig !

6 kommentarer:

Fru Venus sa...

Som sagt, jag är med :-) Ett litet tips; väg dig på fredagar!! Då har du varit duktig hela vardagsveckan ;-) blir glad på fredag när du gått ner lite, OCH du kan unna dig något litet gott under helgen, för sen har du hela vardagsveckan igen innan du väger dig nästa gång :-) Funkar jättebra och ändrade hela min ångestvägning till nåt positivt! Lycka till :-)

Cornelias Cottage sa...

Jag har också gått upp det jag gick ner förra hösten bara på det igen ifall du undrar varför jag inte sätter punkt så har den tangenten slutat fungera

heja oss

Stina sa...

Jag har också gått upp det jag gick ner i våras. Jag är med dig, all the way, nu kör vi! :)

Shamrock sa...

Nu kör vi. Jag startar på 78 kg och är lika lång som du. Blir det rapport på fredag?

Anna sa...

Heja heja! Lycka till! Kramizz

Tjock men Chic sa...

Första steget är ju taget. Insikten är en bra början . Nu är det bara att hålla ditt mål och köra på. Vi är många som hänger på och jag är en av dem. På min blogg skriver jag hur jag ska göra för att nå dit!