fredag 27 augusti 2010

oj oj vilka problem


Tapet/bild härifrån
Dottern min fyller 11 år i höst och tycker sitt rum behöver renovering ! Jaha jasså men det skall väl gå för sig. -Du får önska dig det i födelsedagspresent säger en uppgiven mor och rycker på axlarna ..... häromveckan så påminner en styck dotter så glatt ; att jädra i min låda - Vad härligt det skall bli med ett nytt rum !
Va ? Nä ? När sa du att du fyllde år sa du ?
Låt oss säga att renovera ett rum medför en massa kringkostnader... och tapeter är inte det billigaste alternativet och jag har länge viljat att dottern skall få en större säng (himla bra när vi får sovaövergäster). Vad tycker ni ? 120 eller 140 säng?
Är det inte gosigt att få sova nära varandra om ni skulle komma på besök hos oss vill säga ? Maken och jag hade en 120 säng när vi träffades.....och nu en 180säng som oftast innehåller barn kattungar en styck hårig hund och säkert en massa kvalster; där emellan någonstans sover maken och jag LÅNGT ifrån varandra . En parantes bara...

Ja det är ju fredag också . Himla härligt om ni frågar mig !
Puss på er - jag befinner mig i tapeternas förlovade land hela helgen - tror jag. Man kan alltid drömma om svindyra läckra engelska tapeter och sen förverkliga sina idéer med billig färg ifrån Colorex exempelvis....

3 kommentarer:

Fru Venus sa...

120 räcker bra, det har våra ungar. Vet du, jag ÄLSKAR att titta i tapetböcker....DÅ kan jag drömma mig bort :-) Ha en trevlig kväll!

Stina sa...

Jag tror på 120!
Roligt med fixande, vi är också i startgroparna, dottern (9 år) ska få renoverat någon gång...

mary-ann sa...

gud va kul:)) älskar att renovera och tapetsera.tror oxå att 120 räcker till.
ps...kolla på Rusta om du har nån i närheten.dom har skitsnygga rätt så billiga tapeter.